BALIKESİR / BİGADİÇ - Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü okulumuzda coşku, heyecan ve gururla kutlandı.

Kas

100.yıla 100 baskı Et, Süt ve Tarım şenliğine gelen 100 çocuğumuzla el baskısı yaptırdık. Yüz boyası ve balon dağıtımıyla etkinliğimizi sonlandırdık.

Kas

Toplu sünnet şöleninde okulumuz öğrencileri palyaço etkinliği düzenledi.

Ekm

En iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında okulumuzda velilerimize seminer verilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine trafik güvenliği semineri verildi.

Ekm

Okulumuzda Anız Yangınlarının Önlenmesi hakkında öğrencilerimize seminer verildi.

Ekm

Çedes projesi kapsamında İlçe Müftülük Vaizimiz tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Eyl

Okulumuzda Dünya Şeker Tüketimine Dikkat Haftası kapsamında okulumuz biyoloji öğretmeni Sevgi ŞAHAN tarafından 9. 10. 11. sınıf öğrencilerine, okulumuz personel ve öğretmenlerimize aşırı şeker tüketimi zararları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

May

Üst öğrenim kurumları gezisi kapsamında Güvemçetmi Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek bölüm şeflerimiz tarafından bölümlerimiz hakkında bilgilendirildiler.

Mrt

İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan İstiklal Marşı'mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 102. yıldönümünü okulumuzda yaptığımız programla kutladık. İstiklal Marşı'mızın müellifi Mehmet Akif ERSOY'u, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi şükranla ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Bigadiç MTAL olarak depremin yaşandığı ilk günden itibaren depremin yaralarını sarmak için 1150 adet battaniye üretimi gerçekleştirdik. Battaniyelerimiz Bigadiç Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile deprem bölgesine gönderilmiştir.

Şbt

Depremde yaraları sarmak için okulumuzda atık malzemelerden 158 adet çadır içi soba ürettik. Bigadiç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla deprem bölgesine gönderilmiştir.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere geleceğimizi aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Bigadiç Belediyesi 3.Kitap Fuarına öğrencilerimizle katılım sağladık.

Kas

Bigadiç Belediyesince düzenlenen "Bigadiç Kitap Günleri" etkinlikleri kapsamında "Çöküş" ve "Diriliş" kitaplarının yazarı, eğitimci yazar Cavit KIRCI okulumuzda öğrencilerimizle buluştu.