BALIKESİR / BİGADİÇ - Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen MEB GASTRONOMİ FESTİVALİ ve YEMEK YARIŞMASI kapsamında 16/04/2024 tarihinde Ayvalık Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen GASTRONOMİ VE YEMEK YARIŞMASI’na yöresel olarak hazırlamış olduğumuz menü ile öğrencilerimiz Çanakkale-Balıkesir Bölge 2.'si olmuştur.

Ödülleri Bigadiç Kaymakamı Sayın Mehmet Halis AYDIN tarafından takdim edilmiştir.

Danışman Öğretmenlerimiz S. Batın TOPSAKAL, Tuğçe ERGÜN ve Öğrencilerimizden Yeşim ÇAL, Emircan AVCI ve Sudenur DARDANOĞLU’na elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy 'u anma töreni yapılmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Kezban Nur TAŞ Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini okuma yarışmasında İlçemiz 3.'sü olmuştur.

Ock

Okulumuz Bilinçli Tüketici Kulübü tarafından Enerji Verimliliği Haftası kapsamında pano çalışması yapıldı.

Ock

Tüm video, görsel ve dosyalara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzdaki öğrencilere bilinçli enerji kullanımı ile ilgili seminer verilerek videolar izletildi.

Ock

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzun girişine bilgilendirici afişler asıldı.

Ara

"Adalet ve İnsan Hakları" konulu ayın değeri çalışmalarımızı topladığımız e-dergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

E-dergi link

Ara

Bigadiç İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen Dr. Ahmet Selim KUNDURACI tarafından okulumuzda 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize HIV/AİDS eğitimi semineri verildi.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında 9/G sınıfı öğrencimiz Aysu ERNUR ikinci, 11/G sınıfı öğrencimiz Eslem ÇAĞLAYAN üçüncü olmuştur. Öğrecilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine "İtfaiyecilik Mesleğinin Tanıtımı ve Yangın Halinde Yapılması Gerekenler '' konulu eğitim verilmiştir.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü okulumuzda coşku, heyecan ve gururla kutlandı.

Kas

100.yıla 100 baskı Et, Süt ve Tarım şenliğine gelen 100 çocuğumuzla el baskısı yaptırdık. Yüz boyası ve balon dağıtımıyla etkinliğimizi sonlandırdık.